Col•lectiu Angelets de la Terra
        Creació Musical en Català
        de Catalunya Nord

JOAN ORTIZ

Joan ORTIZ va néixer el 3 de juliol de 1956 al barri Sant Jaume de Perpinyà, a Catalunya Nord. Autor, compositor, intèrpret, a 17 anys, integra el "Grup Guillem de Cabestany" amb el qual girarà un quant temps. Més tard, amb dos amics, fundarà el grup "Trio Fa sol" amb el qual guanya el premi de la cançó Catalana a Catalunya Nord. Joan integra el grup "les veus de l'Estany" i el grup "llotja de Mar", sota l'impuls del seu oncle Victor Ortiz, apassionat d'havaneres. Després crearà un "duet" amb el seu oncle "Els amics de l'havanera". En 2009, funda el grup "Joan Ortiz" amb Sophie Dupin, Emilie Ortiz i Jhon Niglo. En 2010, integra el Col·lectiu Angelets de la Terra, on es troba amb Samir Mouhoubi que donarà un toc oriental a la seva música i l'ajudarà a fer gravar els seus àlbums ("Un moment" en 2011 i "Un poc de llum" en 2015).

STYLES: CANTAUTOR,
ALBUM PHOTO ET VIDEO
La bio de JOAN ORTIZ

JOAN ORTIZ

Joan ORTIZ est né à Saint Jacques, le "quartier gitan" de Perpignan.
Auteur, Compositeur, Interprète, à 17 ans il intègre le « Grup Guillem de Cabestany » avec qui il tounera quelques temps.
Puis, pendant quelques années, il tournera seul et participera à différentes manifestations de soutien et concerts.
Plus tard, il crée avec deux amis le Grup « Trio Fa Sol » avec qui il gagne le premier concours de la chanson Catalane en Catalunya Nord.
Puis, il intègre le Grup « Les Veus de l’Estany », puis le groupe « Llotga de Mar » et le « duet » avec son oncle « Els Amics de l’habanera ».
En 2009, il crée le Grup « Joan Ortiz » composé de Sophie Dupin, Emilie Ortiz, Jhon Niglo (Jean-Luc Durozier).
En 2010, il rencontre Samir Mouhoubi chez Ramon Faura, dans le cadre d'un enregistrement avec le Col.lectiu Angelets de la Terra. Ce dernier intègre son groupe auquel il apportera une touche orientale et aidera aux arrangements et enregistrements des deux premiers albums.
Titres les plus votés de JOAN ORTIZ !

Ai mentides

Joan Ortiz

Note : (3/5)

És la terra

Joan Ortiz

Note : (2/5)

Perpinyà

Joan Ortiz

Note : (2/5)

Un país nou

Joan Ortiz

Note : (2/5)
Vous devez vous connecter ou créer un compte pour pouvoir voter.
PLAYLIST DE JOAN ORTIZ
CONTACTER JOAN ORTIZ : CLIQUEZ ICI
Partenaires

COL•LECTIU ANGELETS DE LA TERRA

Músics de Catalunya Nord per la llengua

Coordinador Ramon Faura

Mail: ramon@angeletsdelaterra.com

Tel: 0033-668.898.271