Col•lectiu Angelets de la Terra
        Creació Musical en Català
        de Catalunya Nord

Marta Rius

Marta Rius est une chanteuse de Catalogne du Sud qui a participé à l'hommage des Pays Catalans au chanteur et poète roussillonnais Joan Pau Giné, sur invitation du Col.lectiu Angelets de la Terra. C'est pourquoi cette musicienne est intégrée au site du collectif des musiciens de Catalogne Nord.

STYLES: FOLK,
ALBUM PHOTO ET VIDEO
La bio de Marta Rius

Marta Rius

a Marta Rius ha estat lligada al món musical i teatral des de petita. Va començar a buscar el seu so l’any 2000, amb Sol i serena. L’any 2003, amb l’edició de la maqueta d’aquest grup, va deixar la seva feina d’operadora de càmera per dedicar-se íntegrament a la música. Des de llavors, no ha parat d’investigar. Apassionada per la música tradicional, ha buscatles seves diferents possibilitats amb Sol i serena , De Calaix, el Somni del drac, o investigant un nou format de l’havanera amb l’acordió d’en duet Perepau Jiménez i la tenora d’en Jordi Molina. També fent col·laboracions i duets amb altres músics com en Titot, en Guillem Ballaz, en Pere Jou, de 4rt 1, o en Nico Roig. La seva veu, que evoca tendresa i fortalesa a l’hora, ens mostra un estil difícil declassificar, entre el folk , el pop, i la música d’arrel. Actualment complementa la seva carrera musical amb la feina de professora i cofundadora de l’Aula de Teatre Groc Llimona, d’Olot.
Inseparable del seu acordió, en aquesta vessant més personal també ens convida a jugar amb els sons d’un xilòfon, una bossa de plàstic o una capsa de música per la que ella mateixa composa les melodies. Tot això, sobre la magnífica base que aporta la banda que l’acompanya.
Titres les plus votés de Marta Rius !

Fulla de tardor

Marta Rius (Joan Pau Giné)

Note : (3/5)
Vous devez vous connecter ou créer un compte pour pouvoir voter.
PLAYLIST DE MARTA RIUS
  • FULLA DE TARDOR

    Marta Rius (Joan Pau Giné)

    Gratuit
CONTACTER Marta Rius : CLIQUEZ ICI
Partenaires

COL•LECTIU ANGELETS DE LA TERRA

Músics de Catalunya Nord per la llengua

Coordinador Ramon Faura

Mail: ramon@angeletsdelaterra.com

Tel: 0033-668.898.271