Col•lectiu Angelets de la Terra
        Creació Musical en Català
        de Catalunya Nord
COL•LECTIU ANGELETS DE LA TERRA

Creat a Perpinyà l'estiu del 2010, el Col·lectiu Angelets de la Terra té per objectiu de promoure la llengua catalana a través de la cançó a Catalunya Nord. El coordinador i fundador d'aquest col·lectiu, Ramon Faura i Labat, proposa a grups de música actual de Catalunya Nord de cantar com a mínim un tema en català. 

Inspirant-se del fenomen la Nova Cançó i del treball realitzat pel Col·lectiu Ovidi Montllor, el col·lectiu va impulsar un moviment que, en poc anys, va assolir el repte d'aglutinar una gran part dels músics de Catalunya Nord al voltant de la creació musical en català. Cal recordar que només quedaven una desena de formacions d'expressió catalana al Nord de l'Albera i es considerava com una música per gent gran.

Els Angelets de la Terra poden enorgullir-se d'haver organitzat concerts i col·loquis arreu dels Països Catalans. Moltes televisions, ràdios, diaris francesos i catalans van dedicar reportatges al col·lectiu que va editar 13 discos i 263 cançons en català entre 2010 i 2017. 

Venez les écouter, soutenez-les et programmez-les dans vos concerts !

 

Partenaires

COL•LECTIU ANGELETS DE LA TERRA

Músics de Catalunya Nord per la llengua

Coordinador Ramon Faura

Mail: ramon@angeletsdelaterra.com

Tel: 0033-668.898.271