Col•lectiu Angelets de la Terra
        Creació Musical en Català
        de Catalunya Nord

Peret Reyes

Peret Reyes est un chanteur de Barcelona qui a participé à l'hommage des Pays Catalans au chanteur et poète roussillonnais Joan Pau Giné, sur invitation du Col.lectiu Angelets de la Terra. C'est pourquoi ce musicien est intégré au site du collectif des musiciens de Catalogne Nord.

STYLES: RUMBA CATALANA,
ALBUM PHOTO ET VIDEO
La bio de Peret Reyes

Peret Reyes

Peret Reyes és actualment el màxim exponent de la rumba catalana d’arrel, llegenda viva de la Rumba Catalana en majúscules. És germà de Ramon Reyes 'Ramonet' i fillol de Peret 'El Rei de la Rumba' Pubill Calaf. Amb onze anys, Peret Reyes va iniciar el seu camí professional amb Los Amaya al costat del seu compare Agustí Abellán Malla 'Chango', i a finals dels anys 60 va entrar a formar part de la parella oficial de palmeros de Peret. Al costat del gran Peret, Peret Reyes va recórrer el planeta popularitzant la rumba catalana durant la dècada dels 70 i 80; d’Eurovisió 1974 a Brighton fins als Jocs Olímpics de Barcelona ’92. A principis dels 80 Peret Reyes funda el duo Chipen al costat de Johnny Tarradellas i publica Volao (Belter, 1984), Gitanos de Gresca (Horus, 1988), Jonnhy & Peret (Pdi, 1989) i Veritat (PDI Rumbasa, 1990), i col·labora amb Gato Pérez al disc Ten (Picap, 1988). També va fundar altres grups: Salsa Gitana al costat de Mayito Fernández, Estrelles de Gràcia a l’ombra de Gato Pérez, del que va ser col·laborador habitual, i Papawa, on va publicar dos discos Tiene La Llave (Nuevos Medios 2007) i Toca Madera (Ventilador 2010). Peret Reyes connecta amb l’audiència de forma immediata i crea una complicitat indispensable per al fluir de la rumba.
És un dels pioners en introduir de nou la taula com a instrument de percussió. Cop de Taula (Taller de Músics, 2012), el seu nou disc en català, prossegueix la tasca de recuperació de les autèntiques arrels de la rumba de Barcelona.
Titres les plus votés de Peret Reyes !

L'adam

Peret Reyes (Joan Pau Giné)

Note : (3/5)
Vous devez vous connecter ou créer un compte pour pouvoir voter.
PLAYLIST DE PERET REYES
  • L'ADAM

    Peret Reyes (Joan Pau Giné)

    Gratuit
CONTACTER Peret Reyes : CLIQUEZ ICI
Partenaires

COL•LECTIU ANGELETS DE LA TERRA

Músics de Catalunya Nord per la llengua

Coordinador Ramon Faura

Mail: ramon@angeletsdelaterra.com

Tel: 0033-668.898.271