Ultim communicat
Les Angelets de la Terra ont présenté l'exposition Visca per la Llibertat pour la première fois en dehors de Catalogne. Nous étions invités à Carhaix par le maire Christian Troadec et le festival du Livre Breton.

INTERCANVIS AMB PAÏSOS CATALANS, OCCITÀNIA,...

Els grups fora de Catalunya Nord que volen fer part del Col.lectiu Angelets de la Terra s'han de comprometre a agermanar-se amb un grup de Catalunya Nord.

Es tracta de trobar-vos per intercanviar sobre les vostres experiències com a músics d'expressió catalana i de portar un o diversos grups de Catalunya Nord en les vostres terres.

Quan aquest agermanament s'haurà realitzat podreu crear la vostra pàgina en la web del Col.lectiu de músics de Catalunya Nord per la llengua i posarem una de les vostres cançons en el nostre disc recopilatori (2.000 exemplars repartits a Catalunya Nord i Occitània).

Poseu-vos en contacte amb el coordinador del Col.lectiu (ramon@angeletsdelaterra.com o 0033-668.898.271) per tenir més informacions. Us ajudarà a crear lligams amb els músics del Col.lectiu Angelets de la Terra.

 

Resultat de la recherche : {{ itemarecherchesauvegarde }}

Actualité :

Aucun resultat
{{resultatactualita.titre}}
{{resultatactualita.contenu.text}}
Musiciens :

Aucun resultat
{{music.titre}} - {{music.nom}}
{{music.description}}
- {{music.userdescription}}
Photopériodistes :

Aucun resultat
{{fotoperiodiste.titre}}
{{fotoperiodiste.contenu.text}}
Poêtes :

Aucun resultat
{{poetes.titre.text}}
{{poetes.contenu.text}}
Villes :

Aucun resultat
{{ajuntamen.titre}} - {{ajuntamen.ville}}
{{ajuntamen.contenu.text}}
Agenda :

Aucun resultat
{{agenda.titre}}
{{agenda.description.text}}