Ultim communicat
Les Angelets de la Terra on fait le tour de la Corse pour présenter leur exposition de photojournalisme sur le processus d'indépendance en Catalogne. Arrivée en bateau à Ajaccio où ils ont découvert la Corse sous la pluie, après une nuit de tempête. Ils se sont rendus à Porto-Vecchio chez Jean-Luc Mondoloni qui les a avait aidé à organiser ce voyage. Le lendemain, les Angelets se sont rendus à Lugo Di Nazza où ils ont été accueillis par le maire François Benedetti, son épouse et l’équipe municipale. Ils se sont rendu à l’intérieur des terres, à U Poghju di Venacu, où le maire de la commune, Ghjuvan'Marcu Rodriguez, nous a accueilli avec son épouse et l’équipe municipale. Après avoir visité la ville universitaire de Corte, les Angelets se sont rendus à Bastia, pour cette quatrième journée en Corse. Nous avons installé l’exposition pour la troisième fois en trois jours et nous avons projeté le documentaire sur le référendum avant un débat avec la salle, dans une salle située sur la place du Marché. Pierre Savelli, maire de Bastia ayant succédé à Gilles Simeoni, aujourd’hui président du conseil exécutif de Corse, et Jean-Guy Talamoni, président de l’Assemblée de Corse, étaient présents, ainsi que d’autres membres des partis autonomiste et indépendantiste, Femu a Corsica et U Partitu di a Nazione Corsa. Nous retiendrons un accueil très chaleureux et fraternel lors de chaque étape de ce voyage militant pour informer sur les derniers évènements en Catalogne et créer des liens avec le peuple corse.

 ~ Gerard Jacquet

Gerard Jacquet cursat estudis de periodisme, ha fet d'animador cultural i de pagès, fins a entrar a col·laborar amb l'emissora de ràdio estatal local de Perpinyà. Artísticament, és un cantautor eclèctic abocat a la música des del 1977, quan entra al grup d'acció cultural "Guillem de Cabestany", al costat del cantant Pere Figueres i el poeta Jordi Auvergne. El 1980 crea el conjunt Aléa, el 1986 crea Ample Temple, combinant períodes de concerts i enregistraments en nom propi. El seu estil es podria definir com a folk-rock experimental o cançó mediterrània amb estètica rock. Malgrat un repertori de més de cent cançons i una desena de maquetes, Gerard Jacquet ha publicat pocs discos, seguint una peculiar exigència perfeccionista. Com a artista polifacètic presenta una cara de poeta cantant, a vegades considerada fosca i pessimista, equilibrada per una altra cara riallera, present en enregistraments de contes i històries així com postures radiofòniques. Cal remarcar també la seua col·laboració amb Pascal Comelade, concretada amb dos discos de cançons populars catalanes.
Gerard Jacquet cursat estudis de periodisme, ha fet d'animador cultural i de pagès, fins a entrar a col·laborar amb l'emissora de ràdio estatal local de Perpinyà. Artísticament, és un cantautor eclèctic abocat a la música des del 1977, quan entra al grup d'acció cultural "Guillem de Cabestany", al costat del cantant Pere Figueres i el poeta Jordi Auvergne. El 1980 crea el conjunt Aléa, el 1986 crea Ample Temple, combinant períodes de concerts i enregistraments en nom propi. El seu estil es podria definir com a folk-rock experimental o cançó mediterrània amb estètica rock. Malgrat un repertori de més de cent cançons i una desena de maquetes, Gerard Jacquet ha publicat pocs discos, seguint una peculiar exigència perfeccionista. Com a artista polifacètic presenta una cara de poeta cantant, a vegades considerada fosca i pessimista, equilibrada per una altra cara riallera, present en enregistraments de contes i històries així com postures radiofòniques. Cal remarcar també la seua col·laboració amb Pascal Comelade, concretada amb dos discos de cançons populars catalanes. Jacquet és un artista d'una presència extraordinària en escena. Com es diu a la seva fitxa a la plana d'"(a)phònica. Festival de veu de Banyoles", arriba a ser a voltes inquietant a voltes transgressor. Vestit de negre, els ulls esbatanats, va més enllà del cantant de rock. Es considera un cantautor rock, és a dir que les lletres tenen per a ell un valor literari que les fa tan importants com la música. Partint de les seves propostes estètiques i aprofitant l'herència dels cantautors, marca les interpretacions amb una gestualitat musculada i expressiva. Impúdic i lúdic arriba a l'expressionisme. » El 2006 fou co-autor, amb Norbert Narach de la peça bilingüe Un fil i una canya!, que posava en el decorat d'un bar de poble tota la diversitat social i humana de la Catalunya del Nord contemporània.
CONCERT FUTUR
CONCERT DEJA FAIT

Una mala concurrència

Gerard Jacquet
CONCERT LE PLUS PRET
Nom du concert :
Date du concert :
A :
Ville :
message.description :
Image :
PLAYLIST
{{time}} / 
{{totalTimeUnderPlayer}}
{{musique1Objet.titre}} - 
{{musique1Objet.description}}
{{index+1}}
{{musique.titre}}
{{musique.description}}
Resultat de la recherche : {{ itemarecherchesauvegarde }}

Actualité :

Aucun resultat
{{resultatactualita.titre}}
{{resultatactualita.contenu.text}}
Musiciens :

Aucun resultat
{{music.titre}} - {{music.nom}}
{{music.description}}
- {{music.userdescription}}
Photopériodistes :

Aucun resultat
{{fotoperiodiste.titre}}
{{fotoperiodiste.contenu.text}}
Poêtes :

Aucun resultat
{{poetes.titre.text}}
{{poetes.contenu.text}}
Villes :

Aucun resultat
{{ajuntamen.titre}} - {{ajuntamen.ville}}
{{ajuntamen.contenu.text}}
Agenda :

Aucun resultat
{{agenda.titre}}
{{agenda.description.text}}