Ultim communicat
Per aquests que no van participar en les Nits de Poesia (2006-2012) o en altres esdeveniments dels Angelets de la Terra, us informo que l’objectiu principal dels actes que organitzem és esborrar la frontera imposada i les fronteres mentals, creant amistats i intercanvis, en un ambient sempre festiu i reivindicatiu. A Catalunya Nord, fer servir el català ja és un acte reivindicatiu. Els Angelets de la Terra vam crear en 2010 un col·lectiu de músics de Catalunya Nord per la llengua que va editar quasi 300 cançons en menys de 10 anys, quan la cançó en català era moribunda en aquestes terres septentrionals. En aquesta Trobada per la Llibertat participen uns dels músics capdavanters d’aquest col·lectiu. Des del març de 2018, amb el nostre compromís a favor de l’alliberament dels presos polítics, del retorn dels exiliats i del dret d’autodeterminació del poble català vam fer un pas més en l’afirmació de les nostres reivindicacions catalanistes, sempre des de la cultura. Amb aquesta primera Trobada per la Llibertat volem sumar els poetes i la poesia a la nostra acció a favor de la democràcia i de la llibertat, després de les Cassolades per la Llibertat davant del consolat espanyol o per la vinguda de Pedro Sanchez, dels Concerts per la Llibertat i de l’exposició de fotoperiodisme Visca per la Llibertat.

"Trobada per la Llibertat": Poésie et musique à Òpol i Perellós pour la démocratie et la liberté, le samedi 28 septembre 2019

Per aquests que no van participar en les Nits de Poesia (2006-2012) o en altres esdeveniments dels Angelets de la Terra, us informo que l’objectiu principal dels actes que organitzem és esborrar la frontera imposada i les fronteres mentals, creant amistats i intercanvis, en un ambient sempre festiu i reivindicatiu.

A Catalunya Nord, fer servir el català ja és un acte reivindicatiu. Els Angelets de la Terra vam crear en 2010 un col·lectiu de músics de Catalunya Nord per la llengua que va editar quasi 300 cançons en menys de 10 anys, quan la cançó en català era moribunda en aquestes terres septentrionals. En aquesta Trobada per la Llibertat participen uns dels músics capdavanters d’aquest col·lectiu.

Des del març de 2018, amb el nostre compromís a favor de l’alliberament dels presos polítics, del retorn dels exiliats i del dret d’autodeterminació del poble català vam fer un pas més en l’afirmació de les nostres reivindicacions catalanistes, sempre des de la cultura.

Amb aquesta primera Trobada per la Llibertat volem sumar els poetes i la poesia a la nostra acció a favor de la democràcia i de la llibertat, després de les Cassolades per la Llibertat davant del consolat espanyol o per la vinguda de Pedro Sanchez, dels Concerts per la Llibertat i de l’exposició de fotoperiodisme Visca per la Llibertat.

Resultat de la recherche : {{ itemarecherchesauvegarde }}

Actualité :

Aucun resultat
{{resultatactualita.titre}}
{{resultatactualita.contenu.text}}
Musiciens :

Aucun resultat
{{music.titre}} - {{music.nom}}
{{music.description}}
- {{music.userdescription}}
Photopériodistes :

Aucun resultat
{{fotoperiodiste.titre}}
{{fotoperiodiste.contenu.text}}
Poêtes :

Aucun resultat
{{poetes.titre.text}}
{{poetes.contenu.text}}
Villes :

Aucun resultat
{{ajuntamen.titre}} - {{ajuntamen.ville}}
{{ajuntamen.contenu.text}}
Agenda :

Aucun resultat
{{agenda.titre}}
{{agenda.description.text}}